Hitralördag, lugn sådan.

Ja, idag är det lördag, och den första lördagen utan fest överhuvudtaget på Hitra för min del. Känns lite skrämmande, det ska jag inte sticka under stol med, men vad kan man göra. Känner mig krasslig också, har sjukt ont i halsen och var frusen som en nedfryst bäver igår på jobbet så det var mindre trevligt. Blöh. I morse klockan 05.30 åkte för övrigt Malin, Tom och Max från ön, så det kommer bli lite tomt efter dom, det ska inte stickas under stol med det heller. Här sticker jag inte mycket under stolar som ni märker, sitter hellre på dom om jag säger så.

I veckan har det för övrigt inte hänt mkt kul, varit hemskt lite jobb, och har inte jobbat längre än 17.00 någon dag, så det suger. Verkar för övrigt som att det blir Trondheim för mig, Linda och Amanda efter att vi är klara här, så det blir kul.

Jag och Amanda åker ner till Marmaris den 23dje oktober för att gå på Siris och Murats bröllop och för att passa på att möta upp med mamma och Kent som är i Marmaris den veckan för den årliga segeltävlingen, trevligt värre. Nu pressar vi bara alla våra kontakter på ett boende om är så billigt som det bara går, så har ni något tips så spit it out!

Nu ska vi hem och äta korv med bröd innan det blir filmkväll med brudarna. Tjing!

Får jag ta dig på spisen och gnugga?

Ja, flera veckor har gått sedan jag skrev sist. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, men det är inte så lätt när man är fast på en krabbig ö mitt ute i ingenstans utan internet. Men som sist så verkar det som att mitt internetberoende är botat, och det är ju inte dåligt. Eller så är det dåligt, jag har lite svårt att avgöra det såhär för tillfället.


Vad händer här då? Ptja, allt och ingenting, precis som vanligt. Sedan jag skrev sist så har Maria och Jennie hunnit vara här och hälsa på. Det var så jävla roligt att ha dem här så att det inte går att beskriva. Vi gjorde väl egentligen inte speciellt mycket, för vad kan man egentligen göra på Hitra, men bra hade vi det. Den lördagen hade vi en mkt lyckad fest här hemma och som ett avslut på en bra kväll så åkte jag, Jennie och Maria till Arek på hans födelsedagsfest. Vi kom dit vid halv 2 och det var inte mycket folk kvar, men vi dansade och hade trevligt precis som förut och även om det hände en jävla massa underliga saker så var det sjukt kul, och vid halv 4 kom Artur och skjutsade hem oss igen. Mindre roligt var det på tisdagen när de åkte igen och jag stannade här. Det kändes inte rätt någonstans.


För två helger sedan var det dags för bowlingfesten som fabriken ordnar varje år. Det gick väl inte jättebra för Team Klor i år, men roligt var det, även om det var mer röj förra året. Aleksejs tog hem priset för bästa kille och var riktigt nöjd över fiskespöet han fick i pris. Mikaela fick pris för sämsta bowlare och var precis lika nöjd för cyklopet hon fick och rådet om att satsa på någon annan "sport" istället. Den ligger för övrigt fortfarande i hallen oanvänd, men det var ju en kul grej. Efter det gick vi till Hjorten där festen fortsatte. Hade ett långt samtal med Lukasz som jag tyckte var givande och även ett långt samtal med Stig, skönt värre faktiskt.

Förra helgen var det fest i Knarrlagsund hos stora Lukasz och hans sambos. Det var en intressant kväll med massa dans med Arek och Wojtek och sexskandaler, trasiga bilar och folk som försökte kyssa folk som de inte borde försöka kyssa. Låter det kryptiskt? Ja det är det också, men det är för allas bästa, haha! På söndagen var vi i Fillan och såg på bio, Batman - The Dark Knight och den var huur bra som helst trots att både Sara och Emma somnade. I veckan har det inte hänt mkt kul, inte mer än vanligt iaf. Jobb som vanligt och sån skit, ni vet. Jo förresten har det visst hänt ngt kul, jag har sett delfiner! På rasten när vi satt ute på altanen på jobbet så såg vi en flock med delfiner som simmade förbi så det var kul, de finns tydligen här också, vem kunde anat det? Igår var jag med Lina, Emil och Michal och bowlade inne i Fillan, det var kul än fast jag var sämst, jag kan bjuda på sånt. Ikväll är det som vanligt fest, hos tjejerna i Jektvik den här gången, och om jag inte är helt fel ute så kommer det nog en hel massa folk.

Eftersom vi inte får sålt tillräckligt mkt krabba i år så kommer säsongen förmodligen att ta slut i mitten av november i år, det kom ju lite som en chock och jag måste erkänna att det känns lite tråkigt, blir ju inte så mkt pengar heller. Men det är inte mkt man kan göra åt det, så det suger.

Måste skriva ner en lustig händelse också. För ca en vecka sedan så stod vi i köket när detta sades:
Amanda: Var är svampen?
Jag: Det är jag som är schvampen.
Amanda: Får jag ta dig på spisen och gnugga?
Jag: Njaa, helst inte.

Ska lägga ut bilder på facebook så fort jag tar mig samman och orkar sätta mig ner länge nog, så man får hoppas att det inte dröjer alltför länge. Saknar er alla, ni vet vilka ni är. Hoppas vi ses snart!

Why should it be so bad to be bad, when it's so hard to be anything at all?
And why does everyone seem to forget what it's like to be all alone?
As soon as they have got someone, no it's no fun; It makes me wanna vanish and die
Maybe I'll throw all my clothes into a waterfall and sit and spy while they all cry
You get so silly when you're lonely, and you think that you're the only