Halvgräddad fryspizza och söndagspromenad

Söndag, igen.
Gårdagen spenderades mest hemma hos oss med massa öl.
Jag, Anna, Maya, Maria, Jakob och Ola satt och drack och snackade skit innan vi slutligen bestämde oss för att bege oss ner till blå huset för att se vad som hände där. Där nere var det fest, mer eller mindre iaf, och vi satte oss och försökte vara sociala. Det gick sådär, Anna, jag och Jakob satt mest och försökte komma på fler bidrag till vår sångsamling (se förra inlägget), som jag ska skriva upp så småningom. Efter ca 45 minuter insåg vi att vi inte hade speciellt roligt, så efter att ha letat en stund efter Maria, som tydligen redan hade gått hem, så traskade jag och Anna också hemåt. Där hemma hittade vi Maria ätandes på en halvgräddad fryspizza, som vi hade köpt för att äta på söndagen. När jag påpekar detta svarar hon förnumsigt : "Ja, men jag ska ju ändå sova hela dagen imorgon så jag har inte tid att äta pizza då". Jag slår mig ner bredvid henne i soffan och då suckar hon lyckligt och säger "Kan vi inte sova här inatt?" Jag svarar lite skeptiskt: "Ja, vi kan ju sitta här en stund iaf" och går ut i köket för att hämta ett glas vatten, när jag kommer tillbaka sover Maria, jag tror hon var trött.

Vaknade vid 12 och går ner och ser på Heroes med Anna, efter en timma kommer Maya hem och Maria vaknar till liv så vi bestämmer oss för att åka in till Fillan och köpa pizza, som vanligt. Vi hämtar upp Ola och ger oss av, träffar chefen på Narvesen och sedan åker vi hemåt igen, och äter. Efter det var jag och Maria hurtiga och begav oss ut på söndagspromenad, träffade Anja och hennes pojkvän och gick förbi SE's hus. En och en halv timma senare kom vi tillbaka och nu är vi på fabriken.

Vi har för övrigt bestämt att vi ska bada i veckan, vi kommer förmodligen att frysa ihjäl, men det är det värt!

Jag avslutar med lite bilder från min och Marias söndagspromenad!image52

image48

image49

image50

image51

"Midnatt och bråd död"

Ledig dag idag.
Igår var en vanlig dag på jobbet, vi var mest uttråkade fram tills lunch när vi fick veta att vi skulle vara lediga idag.
Då gick det plötsligt mkt lättare att jobba. Skulle slutat vid halv 6 egentligen men stod på ett annat team och slet sönder krabbor fram till sju, det var rätt kul. Sedan åkte vi hem och pratade.

Vi har även utvecklat en plan för att tjäna pengar. Vi ska sälja alternativa jultidningar med titlar som "arsenik i gröten; och 100 andra sätt att döda tomten" Och så ska vi ge ut ett sånghäfte med titlar som:

Far ska dö - mel. bjällerklang
Blodiga natt - mel. stilla natt
Midnatt och bråd död - mel. midnatt råder
Slakta lucia - mel. sankta lucia
Jag såg mamma snitta tomten - mel. jag såg mamma kyssa tomten
Tänd ett hus och låt det brinna- mel. Tänd ett ljus och låt det brinna
Dans över blodig kropp - mel. gläns över sjö och strand
Rudolf med blod på mulen - mel. Rudolf med röda mulen
Staffan dödar flickebarn - mel. Staffan var en stalledräng
Räven rafsar sönder Lisen - mel. Räven raskar över isen

Så mkt har vi alltså att göra här, men vi gillar det!
anyway, snart bär det av in till storstan, Fillan.

På återseende suckahs!

Hunk med fru på besøk

Dagen har varit intressant.
Helgens hændelser blev pløtsligt mkt lustiga.

Det børjar med att Marta nickar upp mot kontrollrummet och sæger: I think you should hide Malin
Jag tittar upp och vilka ser jag inte, jo årets hunk, helgens hångel d.v.s som gjorde sin sista dag på fabriken igår.
Men detta ær inte allt, vid hans sida står ingen mindre æn hans fru och spanar ner øver oss på røda sidan.
Jag och Marta brister i skratt och inser att det kan vara ngt av det roligaste på mkt længe. Han svansar 5 min senare ner i produktion før att sæga hejdå till alla. Nær han går nickar han och ler mot mig, ovetandes om att jag 3 min senare har rast. Jag går upp før trappan och møter en fnissande Iza som sæger "Have you heard?" Och jag svarar "yes, haha I have heard". Vi går upp i kantinen før att ha rast och sætter oss vid bordet bakom dom, och så har vi jættekul hela rasten. Jag tror det ræddade min dag!

Folk læmnar Hitra

Søndag igen, och ænnu en gång sitter jag hær på fabriken.

Ja vad har hænt sedan sist. I måndags satte jag, Maria, Malin och Alicja oss i bilen før att køra in till trondheim och læmna Alicja på flygplatsen och Malin på tåget. Inte så fasligt kul med andra ord. Efter en svæng på stan dær Maria shoppade som en galning och vi andra mest svansade runt så var det dags att åka till flygplatsen dær vi læmnade av en nervøs Alicja som skulle flyga før førsta gången. Jag tror det gick bra, har inte hørt ngt annat iaf. Vi andra åkte då till Egon-tornet, dær man har utsikt øver hela trondheim och åt middag, så det  var trevligt. Klockan blev 23 och det var dags att sæga hejdå, mkt trist, men eftersom vi vet att vi sees i indien snart så gick det ændå relativt smartfritt. Veckan utan henne och Jocke har varit kass, och igår åkte Maja och Lena hem också, det suger också. Snart ær jag ensam kvar med polackerna.

Før øvrigt var det fest igår, och jag hånglade med årets hunk, det ni!

Hitra, where the action is.

Ännu en vecka har gått. Sista veckan med Malin och Jocke, det suger.
Mina två favoriter på teamet  åker härifrån och lämnar mig med krabborna.
Jag kommer sakna dem, mycket.

Igår var det säsongsfest på fabriken. Middag med fri bar och band som spelade och allt, så det var nice.
Kvällen var onekligen väldigt händelserik med massa hångel och besök till läkaren för jack i bakhuvudet.
Sedan blev det färd tillbaka till festen, lite prat och dans och sedan efterfest i baracken. Jag och Malin våldgästade dem, som vanligt. Malin kunde inte inse att en av killarna heter Korba och inte Kobra, hur mkt jag än försökte lära henne.

Malin: Kobra, Kooooobra wake up
Jag: Malin, han heter Korba
Malin: Ja, Kobra, jag sa ju det.

Freddos katt, hitramat man verkar för övrigt ha sprungit bort eftersom det passade sig att ha fest igår, tänka sig, katten är bara där när Freddo vill att den ska vara där!

By the way så åker jag och Maria och kanske Jennie till Indien i december, det ni suckers!


Jag kommer att gråta imorgon, jag ser inte fram emot det.