Tomorrow it's friiiday!

Idag har jag jobbat heeeela dagen. Dvs från klockan 07.00 imorse till klockan 17.00 ikväll, behöver jag påpeka att jag gäspar as we speak? Hur som helst, jag har MASSA vettiga saker som jag borde göra, t.ex. packa inför helgen, städa, diska, bädda rent, tvätta.. etc etc. Gör jag ngt av det? Nej, det gör jag inte. Jag vet att jag kommer att hata mig själv lite imorgon när jag kommer från jobbet och inser att jag måste packa och åka på systemet innan det bär av till Umeå, men det är smällar man får ta.

Sitter och laddar upp bilder från Filippinerna på facebook, och ja, det är mkt viktigare än allt annat. Iaf om man inte orkar göra ngt annat än sitta framför datorn. Nu ska jag återgå till mina bilder, solong!


I've had better evenings.

Har druckit öl, ensam. Det är inte riktigt likt mig, men det kan väl kanske tyda på att jag har mått bättre än vad jag gör ikväll. Nåväl, med det så går jag och lägger mig och hoppas att jag mår bättre imorgon.


Happy face, happy times.

Le wednesday.

Jobbdagen igår blev oväntat lång, fick stanna kvar efter stängning och väga alla kilovaror inför inventeringen idag, så jag och Chrille blev kvar till klockan var 22.00. Då var jag rätt hungrig kan jag tala om. Nu ska jag snart iväg och jobba igen, men bara ett par timmar den här gången, slutar vid 15.00, om jag inte får stanna kvar dvs, vilket inte är omöjligt!



Ska btw prata med Ulrika om besök på Hitra den 19onde till den 26e Juli, så det blir gryyymt:)
Nu blir det jobb.



Och om vi säger såhär, det var sista gången jag skrev till honom. Vill han något får han höra av sig, annars blir det fan inte nå mer.

It's tuesday, I'm in love.

Har haft det fruktansvärt bra i Polen, kan inte ens beskriva hur väl omhändertagen jag har blivit av mina
vänner och bekanta där nere. När det kommer till hospitality så har vi svenskar en HEL DEL att lära oss
av polackerna. Hur som helst så har jag inte tid att berätta om allt som hände under min månad där nere,
inte just nu iaf, men det kommer så småningom. Nu tänkte jag bara berätta om min nya kärlek i livet.
Tro nu inte att jag träffat ngn där nere, för så är inte fallet, men mina vänner visade mig ett youtube-klipp
på en kille som var med i polska "Talang", "Mam Talent" som det heter där nere. Killen är heeelt jävla otrolig, lyssna och njut! Kamil Bednarek, will you marry me and sing me lullabys every night, pretty please?











Call me Kamil!