"Och kom ihåg Malin, när röda lampan lyser är det dags att byta låda"

Gårdagskvällen var trevlig. Kom hem från jobbet vid 6, och bara det var en lättnad eftersom det var 78 ton krabba och vi trodde att vi skulle få stanna mkt längre. När jag kom hem höll Maya och Anna på med maten, Maria hade just duschat och jag insåg att jag hade en halvtimma på mig tills Sara och Frida skulle komma och det var dags att äta. Jag rusade in i duschen och ro det eller ej så var jag åtminstonde klädd när dom anlände. Efter mat och efterrätt blev det en massa surr som vanligt och klockan var 12 när vi bestämde oss för att gå ner och kolla läget hos Micha, Bengt, Daniel, Flinta och Peter. Där var det pokerkväll och ganska kul, tills Sara blev utkastad och vi andra bestämde oss för att gå också. Det är inte okej att köra ut folk på det sättet.

Idag har jag jobbat, igen. 11.00-16.00, men jag ska inte klaga, jag kunde sagt nej också. Det var ändå helt okej och allt gick smärtfritt. När jag jobbat klart ringde jag till Maria och Malin som säger att jag ska åka hem och duscha och sen åka tillbaka hit på jobbet igen för att de har en överraskning åt mig. Så sagt och gjort så åkte jag hem och duschade och när jag kom tillbaka hit så hade de köpt kycklingrulle och Cola light och så satt vi och käkade och såg på So you think you can dance, så det var nice! Sedfan har vi bara snackat och så, och nu letar jag och Maria kläder. Det går sådär.

Micke har åkt nu, var trist att säga hejdå till honom, han kommer att saknas.
Och det sista han säger är på bred göteborgska.
"Och kom ihåg Malin, när röda lampan lyser är det dags att byta låda"
"Men, jag vet inte om jag kan"
"Jo, du kan. Och så tittar du på lådan, är lådan vit så ska den till backen med vita lådor. Men du måste titta hur lådan ser ut också, för det finns flera backar med vita lådor.
"Va? Men det har du inte lärt mig? Du kan inte åka!"
"Fråga Witek, han kan"

Just det, jag kommer förmodligen hem helgen den 28onde, så see you then peeps!

Min sockerkick kom lite sent.

Jag har herpes på handen. En mycket irriterande åkomma, jag tror jag ska smeta över den på ngn annan.
Så, done!

Ja, idag har vi jobbat. Igen. Jag har egentligen inget mer att skriva. Nu ska vi till baracken och röja, som vanligt.
Fast lite mindre än vanligt bara, för vanligtvis är vi fulla när vi är där. Inte idag. Än. en öl eller två vore ju faktiskt gott vid närmare eftertanke. Förresten så höll jag på att fastna i ett dike igår, det hade varit en tabbe. Då hade jag varit lika mobbad som Maria, och det vill inte säga lite.

JAg tror jag är hög. Hej

A man's gotta do what a man's gotta do.

Long time no see måste man ju säga. Har varit utan internet överhuvudtaget i ett par veckor nu, och den värsta abstinensen har faktiskt gått över och jag börjar tro att detta kan vara ett bra sätt att bota mitt internetberoende. Se bara så långt jag har kommit, jag är way past förnekelsefasen!

Ja, vad har hänt sedan sist då?
Folk har lämnat oss, Simon, Calle och Ellen söker lyckan i Oslo. Och jag har flyttat in med Maria, Anna och Maya, så det känns riktigt greit. Annika och Ester lämnar oss nog om någon vecka för att söka lyckan i Stavanger. Det är inte greit. Men som vi säger här på Hitra " A man's gotta do what a man's gotta do". Okej, nej det säger vi inte. Men vi kunde ha gjort det.

Igår var det fest, igen. Baracken var the place to be och efter födelsedagskalas hos Annika och Ester pallrade vi oss dit också. Jag, Malin och Jakob shakade ass hela kvällen och jag klarade mig från att bli antastad av både fulla polacker och fulla 16-åringar. Igår var en bra kväll alltså.

För några dagar sedan hade vi en ledig dag och jag Anna och Maya tog oss i kragen och åkte in till Trondheim där vi åt världens godaste pizza och köpte världens snyggaste sneakers. Eller så tyckte vi bara det för att vi var i civilisationen och fick andas lite avgaser, det var alldeles för länge sedan.Och så var jag på sjukhuset och fick träffa Siri och Ayla, och det var underbart! Lillflickan är hur söt som helst och så är hon lik Murat, det syns redan!

Det har säkert hänt massa roliga saker här, jag kommer bara inte ihåg dom. Jag får blogga oftare helt enkelt, så jag inte glömmer bort det roliga som händer. Anyway, nu ska vi hem till gården och se på Oz. Vi vill också veta vad folk pratar om faktiskt. Och mina pals därhemma, vad händer? Hur mår ni? lever ni ens?

Skicka breeeev!

Malin Sjöblom
c/o Hitramat AS
Hitra Fiskerihavn
7241 Hitra
NORGE

Jag väntar.








Nej, men seriöst jag väntar. Skicka brev!