Några minuter från julafton.

Ja snart är den här, julafton. Jaha, känns som inte så märkvärdigt faktiskt, men what to do.
Det ska bli roligt att få ge bort julklappar iaf, hoppas alla blir glada och nöjda.
Måste komma på något fint att ge bort till min kära kusin
Sandra också, vi får alltid så fina julklappar av varandra. Jag lovar att ni ska få ta del av vad jag fick av henne när jag kommit hem imorgon.

Anyway, jag och pappa har spelat bingolotto och haft myskväll ikväll, trevligt värre även om jag
inte vann ett skit, som vanligt med andra ord.

Nu ska jag gå och lägga mig och när jag vaknar imorgon så får det gärna snöa fotbollar och vara en sådär -3 grader. Tack på förhand, godnatt!

The day before christmas.

Tiden har gått så sjukt fort sedan jag kom hem, det känns som om jag inte hunnit göra något alls
och som om jag inte alls haft tid att umgås med de jag vill umgås med. Men det är klart, det är ju jul och då
är det väl stressigt för alla. Det går bättre och bättre på jobbet, men jag måste säga att jag
saknar mina arbetskamrater i norge.

Anyway, idag blir det en snabbsväng ner på stan först och sedan jobb 1400-1900, efter det blir det julklappsinslagning för hela slanten. Kul grej! Nej, nu är jag stressad, måste ner och köpa en julskinka till mormor, så adios!

Förresten, tack för en trevlig kväll igår brudar!:)

Isn't it strange.

Det är konstigt att jag kan vara på vilken plats som helst
i hela världen men ändå aldrig känna samma panik, samma
innerliga längtan bort som jag känner när jag är här, "hemma", i Örnsköldsvik




.


I used to smile, and they were smiling with me.


A, can you meet me halfway?






I can't go any further than this I want you so badly, it's my biggest wish Cool, I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you Every single day, yes I'm really missin', missin' you And all those things we used to, used to, used to do Hey girl, what's up? It used to, used to be just me and you I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you Every single day, yes I'm really missin', missin' you And all those things we used to, used to, used to do Hey girl, what's up? Yo? What's up? What's up? What's up? Can you meet me halfway, right at the borderline? That's where I'm gonna wait for you I'll be lookin' out night and day Took my heart to the limit, and this is where I stay I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish Girl, I travel 'round the world and even sail the seven seas Across the universe, I go to other galaxies Just tell me where to go, just tell me where you wanna meet I navigate myself, myself to take me where you be 'Cause girl I want, I, I, I want you right now I travel uptown, town, I travel downtown Wanna to have you around, 'round like every single day I love you alway-ways, I'll meet you halfway Can you meet me halfway, right at the borderline? That's where I'm gonna wait for you I'll be lookin' out night and day Took my heart to the limit, and this is where I stay I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish Let's walk the bridge to the other side, just you and I I will fly, fly the skies for you and I I will try until I die for you and I For you and I, for, for, for you and I For, for, for you and I, for, for you and I Can you meet me halfway? Can you meet me halfway? Can you meet me halfway? Can you meet me halfway? Meet me halfway, right at the borderline That's where I'm gonna wait for you I'll be lookin' out night and day Took my heart to the limit, and this is where I stay I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish





För att förtydliga.

Jag tänker inte skriva mycket, men jag tänker skriva vad jag känner, och ni kan lita på att det är sant till 100%.

Jag tycker det ska bli väldigt roligt att träffa alla mina vänner (även om du tydligen inte ser mig som din vän Emelie, om det nu var mig du syftade på? så ser jag dig som min vän), självklart ser jag fram emot att få höra vad alla gjort sedan sist vi sågs. Alla ni som tror något annat har fel, och vill ni ha någon ytterligare förklaring så kan ni mitt nummer, eller så är det bara att säga det direkt till mig.

Sedan påstod jag aldrig att det var falskt att fråga varför jag inte svarat, det är något du läst in alldeles själv.

Some people leave a mark,

Ja, det finns människor jag saknar, människor som gjort ett intryck på mig.
Människor som ni andra kanske tycker är obetydliga, men jag saknar dem.

Linn - Min Limpa i hårdbrödsburken, min högra hand.
Tadeus - My sunshine and very good friend.
Stavve - Mr. Perfect (ni som känner Stavve vet vad jag menar)
Emelie - Min härliga arbetskamrat och genomsnälla vän.¨
Johanna - Min "syster", med allt det innebär

Listan kan göras lång, men dessa människor har gjort min tid på Hitra till en bra tid trots motgångar.
Jag är glad att jag mest umgåtts med mina polska vänner under tiden på Hitra, de är bra och jag kunde inte önskat mig bättre vänner. Det har varit de som fått mig att skratta när jag bara velat gråta, tillsammans med de få svenskar jag umgicks med så har det varit de som fått mig att må bra.


Easy there.

Haha, något som är komiskt är hur vissa tror att man på något sätt är skyldig att
låtsas engagera sig i saker som helt enkelt bara gått ur tiden.
Vissa saker kan man tydligen bara ignorera under så gott som ett helt år, och sedan när det passar
så låter det som om det inte gått en dag utan att de tänkt på saken i fråga.
Det blir otroligt falskt, och är det något jag inte tål så är det falskhet.
Så låt oss istället säga att det är något vi ser fram emot, och undvika att överdriva så fruktasvärt så är jag också med i leken.


When trouble comes knockin' on your door.

Jävligt less på pappa för tillfället, han vägrar låta mig måla "köket" i min nya lägenhet vitt, trots att
den gröna tapeten som sitter där just nu är full med stearinfläckar och skador. Lagomt trevligt, man tackar så jävla mycket. Det värsta är att jag vet att det bara är för att han vill visa att han bestämmer, och det stör mig något så fruktansvärt. Funderar på att måla det vitt anyway när han åker till Thailand i januari, den som lever får se.

Har fortfarande beslutsångest angående dator och tv, vad är bäst? Att köpa det nu eller att köpa i mellandagsrean? Herregud, jag blir galen. Är det förresten värt att byta till en Mac eller ska man hålla sig till PC?

Och Rebecca, jag lovar att lägga in före och efterbilder så snart jag sitter vid en vettig dator.

Som om inte det vore nog så börjar jag jobba imorgon, en stängning ensam, eh okej? Och så har jag INGEN JÄVLA ANING om vad jag ska köpa till folk i julklapp, hjälp? Någon?


När håret håller på att falla isär,

så går man till frisören, och det ska jag göra.
Förhoppningsvis kan mikaela göra något åt svintot jag har på huvudet.

Så nu är det dags för frulle och sedan blir det Attityd, ni får ingen före-bild nu, men jag kanske kan bjuda på både och lite senare. Adios!

"The lights will inspire you"

Dagen har börjat lugnt, har fixat med försäkringspapperen, förhoppningsvis får jag tillbaka hela beloppet för datorn. Skulle egentligen vilja köpa en ny dator idag, men det verkar smartare att vänta tills mellandagsrean, eller vad tror ni? Jag har ju pengar iofs, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha för dator, några förslag?

Fick in första delen av norgepengarna idag, det gick fortare än väntat, så det var nice. Så var man lite rikare igen, det känns bra. Något är fel med min mobil, jag kan inte ringa folk, jag hoppas det bara är tillfälligt.

Har egentligen bara chillat hela morgonen, klev upp vid 9 och har ätit frukost i lugn och ro, och bara fixat med lite småsaker. Har inte packat upp än däremot, jag suger, men jag ska försöka göra det ikväll.

Bjuder på en låt, en grym sådan.


I'm back.

Ja, nu är jag hemma igen, eller ja, hemma och hemma.
Hur som helst så är jag i Örnsköldsvik igen, om det nu var någon som undrade.
Jag har haft det väldigt bra på Hitra, precis som vanligt. Även om det funnits dagar när
jag velat döda vissa människor så har jag haft mina vänner, och allt har slutat bra.
Så ja, nu när jag är hemma så vet jag inte riktigt vad jag känner.

Är jag glad över att vara hemma? Nja? Nej inte glad, och det känns inte riktigt som hemma ändå.
Hade jag hellre varit på Hitra? Nej, det hade jag inte, nu har alla åkt hem och det Hitra som jag förknippar med mina vänner finns inte längre. Även om jag har Karol och Kasia och Lina och Emil kvar på ön.

Så ja, vad ska jag göra nu då undrar ni? Jo jag börjar jobba igen på Torsdag, jag vet inte hru det känns och vet inte om det är rätt beslut, men som det ser ut nu så blir jag kvar i Örnsköldsvik ett tag. Det återstår att se hur det går.

Idag ska jag iväg på Luciafika med släkten, det blir säkert trevligt.

Nu är jag tom på ord, jag måste vänja mig in i att blogga igen. Första steget mot det blir väl att köpa en ny dator.
För den jävel som snodde min har inte haft vett att lämna tillbaka den. Nåväl, på tisdag när jag fått mina pengar så blir det en ny dator, för den här får jag ett utbrott på var 5te minut.

Adios for now.