See I promised myself that I'd never let me down.

Något less är jag. Förstår inte varför det är som det är, och tydligen har ingen lust att berätta för mig, men det är väl sånt som händer antar jag.

Jaja, jag får ju jobba iaf, och ska väl vara glad för det, men inte ger det mig några pengar den här månaden! Eller jo, jag får ju lön från fittjobbet, men den går ju till telefonräkningen från turkiet. Känns lagomt roligt. Hursomhelst har jag ett jobb jag tycker om, och får jobba relativt mycket iaf, och det är bra!
Hade jag haft pengar så hade jag åkt ner och hälsat på i Kungsbacka, alltför längesedan jag träffade dem nu!

Idag ska jag träffa Nathalie, hemma från London och allt, ska bli ruskigt roligt, vi har mycket snack att ta igen! Och så kanske Shahrzad kommer ner på torsdag, vore grymt!;) Men det får vara som det är, jag saknar ändå min Ida! Jag vill att hon ska komma hit nu! Sen saknar jag Josse också, tycker det är onödigt att Skövde ligger så långt bort, kan dom inte bara flytta hela skiten lite närmare?

179601-5

See I promised myself that I'd never let me down.

Nya Zeeland vore grymt, och jag vore så ruskigt glad om allt bara kunde gå vägen för en gångs skull!

Freedom.

See I aint never think that I would have the situation
Where the people around me just envy, I must replace them
See I always thought the people that watched me grow
Would want to see me blow
For sure, but little did I know
They aint never really wanna see me smiling
They couldnt take the fact that I was really shining
But in my heart I know they're wishing I would stop
Cause they don't want me to rise and be on top

And all that jealousy and hate
Could be right in front of your face
And its gon' hurt for you to see
But it aint your fault just let it be

So Im gonna close my eyes and
I'm gonna live my life
Despite what you think imma be free
Cause imma be me 

See everybody wanna have something to talk about
So they're pointing their fingers and always running their mouths
No matter how you try satisfy someone else
Giving so much of yourself, your love
But its never enough
The more you give the more they want
And they aint happy
And they dont see all that you do to make them happy
They dont appreciate it 'til you walk away
But you dont wanna hear it by now it's too late

And all that jealousy and hate
Could be right in front of your face
And its gon' hurt for you to see
But it aint your fault just let it be

So I'm gonna close my eyes and
I'm gonna live my life
Despite what you think imma be free
Cause imma be me

What they dont understand is imma keep living my life and surviving
Imma keep pushing and striving and climbing and grinding
Cause it aint no time to be crying, I've been through a lot, witnessed strength
To carry my weight
And imma be okay
Cause imma live my life my way
And you can say what you wanna say
It wont effect the way Im living
Im winning by bein free again

So I'm gonna close my eyes and
I'm gonna live my life
Despite what you think imma be free
Cause imma be me



Men DU räddar mig alltid, du finns alltid där och du är bara bäst helt enkelt!
Allt blir så okomplicerat med dig, och vi har aldrig bråkat, aldrig ens varit nära
och det kommer vi inte göra heller! Ida Andersson, du är underbar!

179601-6



Och för övrigt, shit vad jag saknar dig Josefin Jonsson, det är sjukt! Vi måste ses snart, jag går under!

Och du, ge fan i att döma mig. Jag har ngt du aldrig kommer att få, bland annat folkvett, herregud.

I tried to be chill, but you're so hot that I melted.

Du vet kanske inte om det, och du kanske inte förstår, men du påverkar mig. Du gör mig glad och får mig att längta tills nästa gång jag får prata med dig, inte många har den effekten på mig. Sättet du tittar på mig gör mig alldeles varm och när du skrattar åt vad jag säger känner jag mig nära dig. Det jobbiga är att jag kanske trodde det var ömsesidigt. Nu när jag inte vet vad du gör antar jag bara att du är med henne, och jag blir, ptja, inte ledsen, men besviken. Jag skulle kunna lägga in en bild, men det vore för löjligt, allt detta är egentligen bara löjligt.

I'd cheat destiny just to be near you.

Jag ska fly landet, förhoppningsvis till Nya Zeeland och en trevlig familj med en son på 8 månader och hästar! Du påverkade mig mer än du trodde.

"Han luktade så gooott!"

Lördagen var en dag som ingen annan! Vi började med att gå på stan och systemet för att göra allt klart för kvällens festligheter. När vi kom hem vilade vi en sväng och jag vaknade av att Josefin och Emelie funderade på att väcka mig med bongotrummor, de är för fina mina vänner! Vi åt en finmiddag bestående av hamburgare och mos, icke att förglömma brödet och gurkan! Efter det var det dags att fixa iordning oss, vi hade ju trots allt bestämt oss för att vi skulle vara mer uppsnofsade än någonsin!

Alla hade vi klänning eller kjol och glamourösa håruppsättningar, ingen frisör kunde gjort det bättre! Även sminket satt som ett smäck, vi såg ut som hon vi sett på så ska det låta kvällen innan, hon var vår inspriationskälla: "Ljust under, mörkt över, det är så det ska se ut". Vi gick alltså runt och sminkade oss samtidigt som vi intog en del av dryckerna vi köpt tidigare på dagen.

Vid 8-tiden begav vi oss en bit bort till Peters lägenhet. som han fått till så bra! Där träffade vi Peter, Emelie och Daniel. Där satt vi och tittade på melodifestivalen och pratade strunt. Efter ett par öl till var det dags för jägern att göra entré! Vi smög in i köket och fick snapsglas av Peter, och så drog vi igång vår gamla goding till snapsvisa "vad i allsin dar, har du supen kvar? Är du sparsam eller snål? SKÅL" Niklas som precis kom in genom dörren undrade vad fan vi höll på med, och vi fick dra visan igen. Därefter sjöng han en obegriplig snapsvisa om champinjoner, med tillhörande historia!

Det blev mer och mer livat i den lilla lyan allteftersom folket anlände, och när det var dags att gå till bussen vid halv 11 var alla överrens om att vi skulle ta den senare bussen, för vi hade så roligt. Alla utom Emelie, som hade för kul för att ens höra ngt om att det gick en buss då.

När vi väl skulle bege oss in till stan hade vi även missat nästa buss och taxin var beställd. Men när den kom fanns det en plats för lite, men glada i hågen som vi var hoppade vi allihopa in ändå! Då säger chauffören förvånat: "Men, är inte ni en för mycket" "Jo" sa vi, som om det inte var så mkt att orda om. "Jaha" sa chauffören och ryckte på axlarna, "men då får en ducka" "Jadå, sa vi" och duckade allihopa. Efter den lilla resan från Ryd in till stan vinglade vi fram till nattklubben Krikelin, som lustigt nog var uppdelad på två sidor om en gata. Efter att ha slösat lite tid på den vänstra flanken så tog vi vårt förnuft till fånga och gick över till den högra flanken. Det var det bästa valet vi gjort på hela kvällen! På den högra flanken var det livat som aldrig förr, och musiken var på topp! Tyckte vi just då iaf! Vi bildade den välkända dansringen och dansade och sjöng som aldrig förr, med alla blivande brandmän på plats!

När klockan blev mycket och den lugna musiken tog över lämnade jag Josefin med en karl och begav mig ut i vimlet för att leta reda på Emelie som lämnat gruppen. Efter att ha gått runt lokalen och letat frenetiskt återvände jag till Josefin och kläckte förtvivlat ur mig "Jag hittar henne inte", varpå Josefin fnissade till och sa "Hon är där" och pekade på ett par som dansade tätt intill, haha Emelie var snärjd! Mannen var den mystiske "Skövde-Anders" och han hade lagt beslag på henne när hon satt och såg bortkommen ut!

När vi lämnat karlarna, till mina vänners stora förtret, lämnade vi den högra flanken i jakt på våra jackor. När jag släpade dom därifrån kläckte Emelie ur sig "Han luktade så goooott" och Josefin suckade sorgset "Miin meeeeed", och det fick jag höra resten av kvällen.

Efter att vi missat bussen hem, eller om det nu gick ngn buss, hursomhelst så sprang Peter ut i vägen och stoppade en mystisk vit minibuss där vi alla glatt hoppade in. Så bar det av mot Ryd igen, och mot efterfest i Josses lilla lya! Partybussen tog oss säkert tillbaka, och alla stampade in i lägenheten. Josse och Niklas dansade som galningar på soffan, där det även satt mystiska män. Emelie gick och åt på en eftertraktad ostmacka med "Bara ost och smör", och jag satt mest och lekte med Ludde. När volymen på stereon var på max och folket var som galna på soffan ringde grannarna på dörren. Emelie gick förvirrat och öppnade, av den enkla anledningen att hon var den enda som hörde att det ringde. Och fick prata med en arg turk som skulle upp och jobba dagen efter och ansåg att volymen var lite väl hög.

Volymen sänktes och folket började droppa av. Till slut var det bara tre slitna gringos kvar, då gick vi och la oss.

På söndagen fick vi i oss mer kalorier än vad man bör få i sig på en vecka. Detta genom att äta Pizza, glass, chips, godis och diverse annat slisk! Vi tog det mest lugnt, såg på tv, spelade kort och hade massagekväll!

Idag har vi fräschat upp efter helgen, det behövdes. Och sedan har vi promenerat och byggt upp ett förråd av proviant inför hemfärden.

Helgen har varit den bästa på länge, och vi kommer snart igen! Josse, beware!

Skövde by night

Idag har vi sprungit runt som yra höns här på stan i Skövde. Vi har alla handlat något och har till och med hunnit med att se en man ramla i en rabatt, en rabatt inomhus i en galleria! Ja tänka sig! Sedan drog vi på systemet och inhandlade diverse drycker till kvällens aktiviteter! Det blev öl och jäger, och nu ska vi fan visa dom där sörlänningarna hur man gör när man dricker alkhol. Vi är mitt i upp-piffningsfasen nu och det ska bli roligt att rocka en annan stad än övik för en gångs skull!

Nej, nu ska jag gå och trampa på Ludde!

Rockin' Skövde

Ja, nu är vi här. Äntligen framme i Skövde och hos vår älskade Josefin!
Som vi har längtat! Efter en traumatisk natt på tåget där vi försökte göra det bekvämt för oss i ca 1203043
olika sovställningar och där Emelie blev antastad av en underlig man så kom vi till slut fram. 2 timmar för sent, men ändå! Sedan dess har vi bekantat oss med Skövde lite och handlat lite mat och grejer som kan behövas, och så har vi varit halvrädda för Ludde (Lukas, jag vet) och skrattat som i gamla dar! Så det har onekligen börjat bra, och bättre ska det bli!

Ikväll blir det lugnt med film och så, imorgon blir det livat värre med Josses brandfarliga vänner!
179601-2

Se bara så roliga mina vänner är! Snuuuttit!

I wear a halo when you look at me,

179601-1

I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I gave you everything I had, the good, the bad


Why do you put me on a pedestal
I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there

One thing is clear, I wear a halo
I wear a halo when you look at me

I always said that I would make mistakes
I'm only human, and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded

See me as I really am
I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal
I don't belong there


One thing is clear, I wear a halo
I wear a halo when you look at me

Idag är det jobb, sedan hem och packa och sedan bär det av till mellansel och tåget.
Ska bli skönt att komma iväg, och att träffa Josefin igen, jag saknar henne!
Nu ska jag städa lite!

Jag vet att jag sårar dig, och jag vet att du funderar
Undrar varför jag inte kommer och hälsar på längre
Och du kan kalla mig svag, det är så jag ser mig själv
Men jag orkar bara inte med det, inte än
Kanske om ett tag, det måste jag
Men inte nu
Allt är för tydligt, och det gör ont i hjärtat