Sa någon flopp?

Den här killen floppar inte.



Har precis kommit hem från hockeyn och jag är så jävla glad att Peter har täppt igen käften på alla som sagt att han är pinsam och att han bara är patetisk som väljer att fortsätta spela.

För er som inte vet så är allas vår Peter "Foppa" Forsberg tillbaka i sin moderklubb MoDo Hockey och jublet som uppstod i Swedbank Arena när hans namn ropades upp i line-upen var helt sanslöst. Alla i Övik är sjukt glada att Peter är hemma igen. Det har tidigare spekulerats i om han skulle kunna spela eller inte eftersom han dras med en svårt fotskada sedan en tid tillbaka, och många har sagt att han är patetisk som inte lägger skridskorna på hyllan, de har också varit säkra på att han ska floppa! Men jag tror inte att Peter är som många andra ishockeyspelare, han spelar inte för pengar eller berömmelse, han har alltid hållit sig undan uppståndelse. Personligen tror jag att han fortfarande håller på för att han älskar spelet. Och de som sagt att han skulle floppa fick äta upp allt de sagt idag. Han spelade inte med 100% idag, foten är fortfarande osäker men trots att han bara gick på 75% så var han dominant! Ingen kan säga att Peter Forsberg är passé, ingen! Peter sa själv att foten inte kändes bra, och han är inte nöjd med sin insats, men vi andra ser bara möjligheterna. Tänk när foten är 100%, tänk vilket nöje att se Peter spela då!

Hur som helst, för att återgå till matchen så började det första 10-15 minutrarna visserligen fartfyllt, men spelmässigt var det ingen rolig match att se på. Efter 15 minuter vann Peter en tekning i anfallszon, och strax efter det kom han från bakom mål, fick pucken från Oscar Steen och satte den bakom en chanslös Hadelöv. Det är svårt att förklara, men det är ett sånt där mål som är snyggt som fan och som bara Peter kan göra, eller han och några få till. Efter det var MoDo bättre än på mycket mycket länge. Mats Zuccarello-Aasen och Mattias Timander fick också göra varsitt välförtjänt mål, liksom Per-Åge Skröder! Stämningen var det inget fel på och laget fick stående ovationer under den sista minuten. Jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär nu, för spelar MoDo såhär i varje match framöver så kan de slå vilket lag som helst!

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, Välkommen hem Peter Forsberg!


Efter 1-0 målet i kvällens match mot Skellefteå AIK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback